ClimaRad Comfort Solution

De ClimaRad Comfort Solution zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat, waarbij in elk vertrek de energie maximaal wordt bespaard. Per vertrek zorgt een warmteterugwinning- unit (WTW) van ClimaRad voor de toe- en afvoer van ventilatielucht. De ClimaRad staat voor een energiezuinige manier van ventileren zonder dat de gebruikers last hebben van buitengeluid. In tegenstelling tot de natuurlijke manier van ventileren, verwarmt de ClimaRad de lucht die wordt toegevoerd.

Voordelen van de ClimaRad Comfort Solution
Deze ClimaRad Solution zorgt ervoor dat ventilatie rechtstreeks via de gevel plaatsvindt. Hierdoor zijn complexe luchtkanalen overbodig. De ingebouwde sensoren van de ClimaRad WTW-toestellen meten automatisch op basis van CO₂, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Het systeem weet op die manier hoeveel frisse lucht er toegevoerd en verwarmd moet worden. In de zogenaamde natte ruimtes zorgt de ClimaRad Fan, ClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox voor een goede binnenluchtkwaliteit. Dit wordt automatisch aangestuurd op basis van de luchtvochtigheid en aanwezigheid van personen in de ruimte.Goed om te weten!
De verschillende producten van de ClimaRad Comfort Solution communiceren draadloos met elkaar. Comfort Solution voor zorgComfort Solution voor werkenComfort Solution voor wonen

ClimaRad Comfort Solution
Ventilatie door middel van raamroosters in alle ruimtes en afzuiging in de ‘natte’ vertrekken.


Lees Meer >>
ClimaRad Smart Solution
Onze slimme combinatie van decentrale warmteterugwinning in de woonkamer met natuurlijke ventilatie in de slaapkamers.

Lees Meer >>
ClimaRad Comfort Solution
In alle ruimtes van het gebouw wordt door middel van decentrale warmteterugwinning naar behoefte geventileerd.

Lees Meer >>

Wij zijn dealer van de volgende merken: