DEALER

Dealer

Wij zijn dealer van Atag en Bosch Bij ons vindt u de modernste en betrouwbaarste modellen van gerenommeerde fabrikanten. Wij installeren deze ketels compleet en geven u adviezen, informatie en uitleg die u nodig heeft voor een lang en comfortabel gebruik.
 

Wij zijn dealer van de volgende merken:


Climarad

ClimaRad is een unieke (gepatenteerde) combinatie van intelligente gebalanceerde ventilatie met de comfortabele warmte van een fraaie design-radiator.

Goede ventilatie in woningen is essentieel. Dagelijkse handelingen van bewoners, zoals koken, wassen en douchen, zorgen voor een slechte binnenluchtkwaliteit. Wanneer het binnenklimaat niet optimaal is, is de kans op gezondheidsproblemen groter. Vooral ouderen en kinderen zijn kwetsbaar in dergelijke situaties. Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd en kierdicht gebouwd of gerenoveerd. Dat is winst voor de bewoners. Echter, voor een goede binnenluchtkwaliteit bent u afhankelijk van het goed functioneren van uw ventilatiesysteem.

Goede ventilatie zorgt immers voor een comfortabele woning met een gezond binnenklimaat. ClimaRad heeft speciaal voor de ventilatie van woningen oplossingen ontwikkeld, waarbij het binnenklimaat op individueel niveau optimaal geregeld wordt. Decentrale ventilatie, lage onderhoudskosten en hoog comfort maken ClimaRad tot de ideale oplossing die breed toepasbaar is in de markt. Omdat de oplossingen ook nog eens toegespitst zijn op de individuele behoefte, zorgt het voor tevreden bewoners.

ClimaRad Classic Solution
Ventilatie door middel van raamroosters in alle ruimtes en afzuiging in de ‘natte’ vertrekken.


Lees Meer >>
ClimaRad Smart Solution
Onze slimme combinatie van decentrale warmteterugwinning in de woonkamer met natuurlijke ventilatie in de slaapkamers.

Lees Meer >>
ClimaRad Comfort Solution
In alle ruimtes van het gebouw wordt door middel van decentrale warmteterugwinning naar behoefte geventileerd.

Lees Meer >>