WELKOM BIJ
Seegers
COMPLETE AIRCONDITIONING INSTALLATIE
ZONNEPANELEN
Investeer in duurzaamheid
HR-KETELS
Verwarmings ketels
met maximaal rendement

TRENDY BADKAMERS
Compleet geleverd Van tekening tot installatie

REFERENTIES

Pelletkachel

Fam. Martens

Met onze pelletkachel hebben we meer gezelligheid en sfeer in de kamer. Zelfs als bijverwarming besparen we op het gasverbruik.

Fam. Martens is bereid om op locatie meer toelichting te geven voor een afspraak bel: (0522) 281389

R.V. panelen

Fam. Doze te Giethoorn

Familie Doze heeft in Juni 2013, 15 panelen door ons laten installeren. Dit was 1 van de eerste projecten met panelen die wij moesten uitvoeren. Onlangs zijn wij bij familie Doze langs geweest met dit systeem te bespreken, na wat handige tips doorgesproken te hebben, kwamen de cijfers op tafel. Dit systeem was uitgerekend met een gemiddelde opbrengst van 3400 KW. De werkelijke opbrengst was over een periode van 1 jaar 3700 KW, 300 KW meer dan was berekend! De familie Doze had zelf een jaarverbruik van gemiddeld 3200 KW en verbruikt nu dagelijks de opbrengst van de panelen.

Voor meer info over dit systeem kunt U ons altijd benaderen en de familie Doze heeft te kennen gegeven om bezoek te willen ontvangen.

d'Olde Smidse

In 2005 hebben wij in samenwerking met aannemersbedrijf T Smit het Petit Restaurant d’Olde Smidse te Giethoorn opgeleverd.

Hier hebben wij naar wens van de klant de zeven hotelkamers, het restaurantgedeelte en de woning voorzien van een verwarmings- en drinkwaterinstallatie. Met name de drinkwaterinstallatie moesten we voorzien van een rondpompsysteem (recirculatieleiding) zodat iedereen voldoende warm water had bij het douchen. In het kader van duurzaamheid wordt warm water voor het restaurant/keuken middels een zonnecollectorsysteem opgewekt en wanneer nodig extra bijgewarmd door een combiketel. Het verwarmingssysteem in zowel het restaurantgedeelte als in de kamers wordt middels radiatoren verwarmd in combinatie met een weersafhankelijke regeling en radiatorthermostaatknopen.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met B. ter Heide van deoldesmidsegiethoorn.nl

Hebo Campers

In 2005 kwam de vraag of we de nieuwe verkoophal annex werkplaats van Hebo Campers wilden voorzien van verwarming. Doordat het gehele pand werd voorzien van glaspuien en garagedeuren, was er geen mogelijkheid om radiatorenverwarming aan te brengen. Dus kwamen we met het voorstel om vloerverwarming aan te brengen op de betonmatten.

Hiervoor moest er gevlecht worden, wat een tijdrovende bezigheid is. Daarom kochten we voor dit project een vlechtmachine en hadden we de 4000 meter buis er in drie dagen in liggen. Verder werd het systeem voorzien van een cv combiketel in combinatie met een weersafhankelijke regeling. Na enige inregeling van het systeem loopt dit systeem al vijf jaar zonder problemen en met een laag verbruik.

Voor meerdere informatie over dit project kunt u contact opnemen met W. v.d. Heide van Hebocampersgiethoorn.nl

Camping ´d Hof Giethoorn

Ook op recreatiegebied bent u bij Seegers aan het goede adres.

Zo hebben we tal van toiletgebouwen gemaakt voor diverse campings in de buurt zoals camping d’Hof in Giethoorn.

Daar hebben we zowel de drinkwaterinstallatie als de verwarming geïnstalleerd. Hieronder een impressie hoe het één en ander is geïnstalleerd.

Airconditioningprojekten

In 2006 zijn wij gestart met de aanleg en het onderhoud van airconditioning installaties. We hebben airconditioning opgehangen bij particulieren in woningen en chalets. En bij bedrijven zoals het Tandheelkundig centrum Nijeveen, waar u hieronder een impressie van aantreft.

Daarnaast hangen onze airco's onder meer bij Beyer Constructie, Edu Actief, Aannemersbedrijf Kroes, Horesca Meppel, Autobedrijf ter Horst, Jopie’s Bikbar Meppel en Huisartsenpraktijk Kolderveen.

Eind 2006 kregen we een aanvraag om het Drukkerijmuseum in Meppel te voorzien van airconditioning.

We hebben dit in samenwerking met de fabrikant opgenomen en een aanbieding op maat en wens van de klant gemaakt. Deze opdracht werd verworven en sinds juni 2007 is het museum aangenaam te bezichtigen